2019 metų LG televizoriuose daugiau nei 80 šalių jau pasiekiama programa „Apple TV“ ir paslauga „Apple TV+“

Naudodamiesi programa „Apple TV“, LG televizorių turėtojai dabar gali naudotis paslauga „Apple TV+“, „Apple TV“ kanalais ir kt. su funkcija „Dolby Vision“.

Įmonė „LG Electronics“ (LG), sausį vykusioje parodoje CES pristačiusi 2020 metų išmaniuosius televizorius su programa „Apple TV“, šią programą dabar įdiegia į suderinamus 2019 metų išmaniuosius LG televizorius daugiau nei 80 šalių. Programa „Apple TV“, pasiekiama per LG „Home Launcher“, LG televizorių savininkams leidžia prenumeruoti „Apple TV+“ – naująją „Apple“ vaizdo įrašų prenumeratos paslaugą. Naudotojams tampa pasiekiami tokie „Apple Originals“ vaizdo įrašai kaip „The Morning Show“, „See“, „Servant“ ir „Little America“.

Programoje „Apple TV“ LG televizorių turėtojai gali prenumeruoti ir „Apple TV“ kanalus (tai tiesioginės „Premium“ vaizdo paslaugų be reklamos prenumeratos, pasiekiamos tiek internetu, tiek neprisijungus, taip pat videoteka), pasiekti savo „iTunes“ vaizdo įrašų biblioteką ir įsigyti ar išsinuomoti daugiau nei 100 000 filmų ir televizijos laidų. Norint pradėti tereikia spustelėti LG nuotolinio valdymo pultelio „Magic Remote“ mygtuką.

LG televizoriai užtikrina kino teatro patirtį, rinkoje geriausios kokybės vaizdą ir garsą žiūrint nuolat gausėjantį populiariausių pasaulinių turinio teikėjų turinį. LG televizoriai ir programa „Apple TV“ – puikus derinys, ypač turint omenyje daugybę apdovanojimų, kuriuos šie televizoriai gavo už „Dolby Vision“ kokybę. „Dolby“ technologijas LG pradėjo taikyti viena pirmųjų. Naujausiuose televizoriuose funkcija „Dolby Vision“ ir toliau palaikoma, todėl naudotojai gali pasinerti į žiūrimą vaizdą su itin gyvomis spalvomis, didesniu gyliu ir įspūdingai realistišku garsu.

LG 2019 metų televizoriai taip pat palaiko „Apple AirPlay 2“, taigi naudotojai LG televizoriuje gali bendrinti arba atvaizduoti savo „iPhone“, „iPad“ arba „Mac“ turinį. Taip pat klientai per televizorių gali paleisti muzikos ir ją sinchronizuoti su kitais bet kur namie stovinčiais garsiakalbiais, kurie suderinami su „AirPlay 2“. Dar viena suderinama sistema – „Apple HomeKit“, leidžianti paprastai ir saugiai valdyti televizorių per „iPhone“ ar „iPad“ programą „Home“ arba per funkciją „Siri“ – televizorių įjungti, išjungti, keisti jo garsumą, perjungti kitą įvestį ir kt.

LG televizorius turintys klientai jau gali naudotis „Apple TV“, „AirPlay 2“ ir „HomeKit“ visuose LG 2019 metų OLED, „NanoCell“ televizoriuose (SM9X ir SM8X serijos), o vėliau šį mėnesį „Apple TV“ bus prieinama ir kai kuriuose UHD televizoriuose (UM7X ir UM6X serijos). Programa „Apple TV“ ir paslauga „Apple TV+“ 2020 metų televizoriuose bus prieinamos iškart, o 2018 metų įrenginiuose – vėliau šiais metais, nuotoliniu būdu atnaujinus jų programinę įrangą.

„LG ir toliau siūlo geriausias namų pramogas, taikydama technologijų naujoves, prisidedančias prie aukštos kokybės žiūrėjimo patirties ir naudotojų patogumo, – sakė įmonės „LG Home Entertainment“ prezidentas Park Hyoung-sei. – Įdiegdami „Apple TV“ ir „Apple TV+“ į dar daugiau televizorių modelių dar kartą parodome savo ryžtą taikytis prie klientų poreikių ir suteikti savo gaminiams pridėtinės vertės.“

# # #

Apie LG Electronics, Inc.

Kompanija LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pirmaujanti pasaulio lyderė ir technologijų inovatorė buitinės elektronikos, buitinių prietaisų ir mobiliųjų komunikacijų srityse, turinti 87 tūkst. darbuotojų, dirbančių 113 kompanijos struktūrinių vienetų visame pasaulyje. 2014 m. kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 55,91 mlrd. JAV dolerių. LG sudaro keturi verslo padaliniai: „Home Entertainment“, „Mobile Communications“, „Home Appliance“, „Air Conditioning and Energy Solutions“. LG yra vienas pasaulio plačiaekranių televizorių, mobiliųjų telefonų, skalbimo mašinų ir šaldytuvų gamybos lyderių pasaulyje. 2013 m. kompanija tapo „Energy Star“ metų partneriu. Daugiau informacijos rasite www.LG.com

Pranešimą paskelbė: Rūta Pastarnokienė, UAB „Fabula ir partneriai”
2019 metų LG televizoriuose daugiau nei 80 šalių jau pasiekiama programa „Apple TV“ ir paslauga „Apple TV+“

2019 metų LG televizoriuose daugiau nei 80 šalių jau pasiekiama programa „Apple TV“ ir paslauga „Apple TV+“